Onzeker over je huidige baan? Recent je werk verloren? Of benieuwd naar je kansen op de huidige arbeidsmarkt? Nakaro helpt je verder met professioneel ontwikkeladvies. Vanaf 1 december 2020 is het ontwikkeladvies helemaal gratis.

Vraag het gratis advies nu alvast aan.

Wat is het gratis ontwikkeladvies?

De overheid heeft een steunpakket ‘NL leert door’ samengesteld voor mensen met loopbaanvragen. Ben je jouw baan verloren, wil je je omscholen of weet je niet zeker of je jouw baan over een paar maanden nog hebt? Ons gratis ontwikkeladvies/loopbaanadvies ter waarde van €700 helpt jou verder. Meld je direct aan voor deelname vanaf 1 december 2020.

Wat heb ik aan het gratis loopbaanadvies?

Met de gratis loopbaancoaching ontdekken we jouw kansen op de arbeidsmarkt. We bekijken hoe jij verder kan groeien in jouw baan, geven tips voor het kiezen van de juiste omscholing of helpen je op weg naar het zoeken van een nieuwe baan.

Voor wie is de loopbaanadvies subsidie beschikbaar?

De loopbaanadvies subsidie is beschikbaar voor iedereen tussen de 18 jaar en de 67 jaar. Werk jij in loondienst, via een uitzendbureau, ben je zzp’er, zelfstandig ondernemer of op zoek naar een baan? Dan kan je het gratis ontwikkeladvies aanvragen.

Hoe ziet het loopbaantraject eruit?

Het gratis loopbaantraject wordt uitgevoerd door mij. Het is mogelijk om het online te doen (via Zoom) op een moment dat het jou uitkomt.

1. Met een intake en arbeidsmarktscan bekijken we waar je nu staat.

2. We voeren meerdere adviesgesprekken van in totaal minimaal 4 uur.

3. Krijg inzicht in het toekomstperspectief van je werk, je competenties en loopbaanmogelijkheden.

Is het ontwikkeladvies écht gratis?

Ja, het ontwikkeladvies is volledig gratis vanaf 1 december 2020. Maar let op, maar ongeveer 50.000 mensen kunnen gebruik maken van de subsidie. Vraag daarom direct ons gratis loopbaanadvies aan.

Schrijf u nu in voor het gratis ontwikkeladvies!

Ik geef hierbij toestemming aan Nakaro om bovenstaande gegevens te gebruiken voor zover nodig voor het uitvoeren van het loopbaanadvies traject en voor het registreren van mijn subsidieaanvraag.